16. stu 2011.

NANOPROXIL - snaga, pumpa, energija, izdržljivost

Nanoproxil® je ekstremno jak pojačivač energije i izdržljivosti koji se koristi prije vježbanja za svakog ko želi da produži svoj mišićni podsticaj, potakne rast mišića, brzinu oporavka, pojača snagu, izdržljivost i seksualnu energiju.

Zašto Nanoproxil®?
Nanoproxil®-ova biomedicinski sačinjena instant mješavina pruža klinički napredne anaboličke faktore rasta, jedinstvenu neuro - pojačanu matricu, snažne termogene smjese, kranje volumenske komplekse i vrhunsku kombinaciju vazodilatatora za intenzivni, raznovrsni pristup u izgradnji mišića.
Čim ovaj novi reaktor nitričnog oksida sitgne u vaš digestivni trakt, njegova snažna formula odmah počinje da djeluje. Kako bi poboljšali svoju izdržljivost i stimulisali rast mišića, morate vježbati na većem nivou od prethodnog na kojem ste radili.
Šest jedinstvenih vlastitih mješavina koje se nalaze u Nanoproxil®-u će Vam omogućiti da zadržite nivo intenziteta neophodnog za stimulaciju i tijela i duha.
VNO² mješavina
VNO²C (Vazodilatantni kompleks nitričnog oksida) je srce Nanoproxil-a®. On je katalizator koji ostvaruje čitavu formulu, i njene nevjerovatne efekte mjenjanja tijela i duha. VNO²C omogućuje vazo-mišićno uvećanje jer trenutno podiže i održava nivo nitričnog oksida (NO).
Nitrični Oksid je ključna molekula koju proizvodi tijelo, a uzrokuje vazodilataciju (proširenje unutrašnjeg omjera krvnih sudova), što zauzvrat povećava protok krvi, transport kisika, dostavu nutrijenata na skeletne mišiće, i smanjenje krvnog pritiska.
U nekoliko minuta ovaj nagli nalet krvi uzrokuje velike podsticaje i brzo povećanje u veličini i obliku vaših mišića.
CVF mješavina
Specijalno dizajnirana da poveća ATP proizvodnju tokom vježbanja, omogućavajući vam da pređete svoje normalne granice, CVF (Formula za povećanje ćelija) mješavina nastaje iz analognog kreatina kako bi potakla intenzivnije vježbanje
Što više imate ATP-a, to se više puta može mišić stegnuti, ili više mišićnih vlakana, što dovodi do podizanja veće težine ili većeg broja ponavljanja; a povećanje intenziteta je osnova za poticanje rasta mišića.
CVF potpuno otvara krvne sudove koji hrane mišiće, omogućavajući da se mišićne ćelije rastežu i primoravajući ih da zadrže više kreatina i drugih nutrijenata za povećanje volumena u roku od nekoliko minuta nakon unosa.
AEC mješavina
Treća mješavina u ovom vrhunskom proizvodu je AEC (Anabolički pojačan kompleks). Ova sinergistička mješavina dovodi klinički unapređene anaboličke faktore rasta u vaše mišićne ćelije što omogućava povećanu upotrebu slobodnog testosterona koji je ključan za rast mišića. Povećanje u upotrebi slobodnog     testosterona, bez negativnih posledica, postavlja temelj za prirodno povećanje mišićne veličine i snage.






TIS mješavina
Sastojci koji se nalaze u TIS-u (Termogeni Indukcioni Sistem) djeluju sinergistički i tako omogućavaju ovom kompleksu da evoluira u vrhunski kompleks za sagorjevanje masti. TIS je takođe ojačan sa ključnim sastojcima, neophodnim za proizvodnju energije, kako bi obavili svoj zadatak.
INSUVOL mješavina
Zadnja ali i ne manje bitna, Hemo-V4 pruža snažnu mješavinu sastojaka koji iskorištavaju insulin, jedan od najjačih hormona za izgradnju mišića u tijelu. INSUVOL direktno manipuliše sa insulinom i reguliše aktivnost ključnih biohemijskih posrednika za mišićni katabolizam.
Insulin dovodi krvni sećer ili glukozu (zasnovanu na ugljikohidratima) u ćelije kako bi se koristio kao energija. Održavanje normalnog nivoa krvnog šećera stvara miran priliv energije i smanjenje nakupljanja masti u tijelu. Energetski priliv je stabilan jer se hormon insulin podiže do vaših trenutnih potreba. Ako se nivo krvnog šećera podigne prebrzo, velike količine insulina se otpuštaju i tako ubrzavaju crikulaciju glukoze u odjeljke za nakupljanje; ali, s obzirom da insulin ostaje duže u krvi od šećera, sportisti mogu doživjeti reaktivnu hipoglikemiiju ili ono što se zove "nalet šećera" što može potaći želju za ugljikohidratima za energiju.
Povišeni nivoi insulina tokom dana smanjuju sposobnost upotrebe nakupljene masti. Kada tijelo osjeti navalu slobodne energije iz glukoze, onda ne dopušta nakupljenoj tjelesnoj masti da se troši.
Najanaboličniji tjelesni hormon, insulin ne samo da tjera glukozu u ćelije, nego i potiče ogromno povećanje u zadržavanju proteina, posebno nakon vježbanja. Insuvol je naučni i prehrambeni pristup optimiziranju složenih metaboličkih akcija insulina, i može da ispuni zahtjeve sportista koji naporno vježabju a koji žele anaboličke efekte, zadržavajući zdrav nivo šećera.


Naša inovacija Nanoproxil® će promijeniti vaše dugoročne ciljeve u kratkoročna dostignuća.




Nema komentara:

Objavi komentar