16. tra 2013.

5 NOVIH NAČINA DA SAGORITE MASTI KADA SVE DRUGO ZAKAŽE

Dijeta ima uspone i padove. Trenutno ste pred njima. Pokušavate da se riješite viška tjelesnih masnoća I zaista vidite neke pozitivne rezultate. Medjutim vi bi voljeli malo da ubrzate to skidanje sala. Obratite pažnju na ovih pet savjetaza brže spaljivanje masti.


Probajte ECA kombinaciju*

Lijep spoj od 200 mg aspirina, 25 miligrama efedrina i 350 mg kofeina će vam pružiti sinergističku mješavinu koja će vam spaliti masti, supresovati apetit i povećati energiju kao nikad. Koristite ovu kombinaciju dvaput svaki dana tokom 4-5 dana tokom svake sedmice. Obustavite korištenje svake dve sedmice, neka obustavljanje traje najmanje jednu sedmicu i nikada ne koristite ECA kombinaciju van sezone. Možete osjetiti tremu i nervozu dok koristite ou kombinaciju, ali te nuspojave se brzo povuku. Postaćete mršaviji i prije nego toga budete svjesni.


Protresite svoj proteinski šejk

Pijete li bar jednu mjericu whey proteina svaki dan? Naravno, naše tijelo obožava navalu brzog proteina kada je to potrebno. Ako vam se svidja tvrdoća i mogućnost dobrog oporavka koju vam daje jedna mjerica whey proteina zašto onda ne probate sa tri mjerice na dan? Promješajte svoj šejk i ispijajte tri mjerice na dan tokom bar jedne sedmice. Vaš stomak će se naviknuti na protein u prahu u veoma kratkom roku od par dana, a vaše tijelo će otkriti nove nivoe tvrdoće i mišićnih mogućnosti za manje od sedam dana.


Povrće je zakon!


Ako želite da očeličite svoj centralni nervni system, date svom tijelu hrpu zdravih antioksidanata i isperete svoj probavni sistem onda treba da probate da češće jedete zeleno povrće. Izmiksajte u blenderu dve banane, šaku salate ili kelja, ili možda borovnica i jagoda sa dve šoljice hladne vode. Rezultat će biti zelena mješavina koja je dobra ii ma brojne pozitivne učinke na spaljivanje masnoća u vašem tijelu. Probajte. Mnogi bilderi se kunu u antioksidativno dejstvo zelenog povrća, dok drugi jednostavno vole ukus.


Intervalni kardio

Intenzivni kardio je kratak i efikasan i nećete kolabrirati od njega. Ako ga već ne koristite trebalo bi da mu date šansu. Jedna minuta brže, jedna minuta sporije. Ne prekidate trčanje nikako tokom treninga. Treba da trcite minutu 8 km/h pa potom da sledeću minutu trčite oko 3 km/h. Vaši otkucaji srca će se smanjiti tokom te druge minute kada sporo trčite, ali će opet ostati dovoljno povišen da spaljuje salo. Istovremeno ta minuta u kojoj se odmarate će dati dovoljno vremena vašim nogama da se oporave za sledeću seriju.15 „brzih“ i 15 „sporih“ minuta će dati na kraju rezultat od 30 minuta vrijednog spaljivanja masti, a vaši mišići vas neće iznevjeriti.


Pomjerite kardio trening ujutru


Kada trenirate tokom dana onda tijelo koristi šećere iz vašeg probavnog takta da bi dobilo energiju koja je potrebna da se odradi trening. Ne jedite ništa što sadrži kalorije prije kardio treninga. Čak je i običan cjedjeni voćni sok zabranjen. Popijte crnu kafu, dijetalnu kolu ili običnu vodu kako biste se razbudili prije kardio treninga. Nakon kardio treninga doručkujte i nastavite svoj dan .


Niko ne tvrdi da je lako postati „odran“ tj. Bez masnihnaslaga. Medjutim vi možete malo ubrzati proces tako što ćete šokirati svoje tijelo s vremena na vrijeme sa novim tehnikama za spaljivanje masti. Dobili ste5 ideja za spaljivanje masti, na vama je da ih sprovedete u djelo. 


* ECA kombinacija je kod nas zabranjena i smatra se dopingom. www.amino.ba NE podržava bilo kakvu upotrebu ljekova u svrhu dopinga. Tekst je informativnog karaktera, preveden u originalu.


Izvor: www.primalmuscle.com

Za www.amino.ba preveo Milan Kljajić



Nema komentara:

Objavi komentar